2012. március 10., szombat

Ismét egy díj, ezúttal Margarétától

Sajnos az utóbbi napokban megint nagyon eltűntem, mert most voltak az írásbelik gazdaságiból és cukrászati ismeretekből, de jelentem, túl vagyok rajta...úgyhogy már csak március 20-án lesz két szóbeli: élelmiszerismeretből és szakmai angolból...de remélem, hogy ezek már lényegesen könnyebbek lesznek, mint az eddigiek...:-)
Ami az írásbeliket illeti, hááát nem voltak éppen a legegyszerűbbek, de azért meg lehett írni, szóval nem hiszem, hogy gond lenne...mármint szerintem nem fogok megbukni semmiből...:-)))

Miután ennyire nem tudtam blogolni, sajnos azt sem vettem észre, hogy még szerdán kaptam egy díjat Margarétától (http://farkaselet.blogspot.com/2012/03/dij.html), akinek egy nagyon szuper diétás blogja van, amit egyébként sokat fogok nézegetni a jövőben, hiszen az inzulinrezisztencia miatt nekem is elvileg diétáznom kellene...csak valahogy eddig senki nem mondta meg, hogy hogyan...:-) Ezúton is köszönöm szépen Margarétának, hogy gondolt rám!!!!!

Elvileg 5 bloggert kellene megjelölnöm, akiknek tovább szeretném adni a díjat, de most ez nem fog menni...ezért bocsi!!!! Így egy kedves cukrász csoporttársnőm blogját szeretném díjazni. Piroska most nem vizsgázott velünk, de szeptemberben már Ő sem fogja megúszni...:-D Addig is remélem, hogy továbbra is sütni fogja a szuper tortáit és sütijeit, amiket itt találtok: http://hazitorta.blogspot.com/

A héten lesz időm sütni, fotózni, szerkeszteni, úgyhogy ígérem, hogy hozom az újabb adag extra kalóriát!!!!!!! :-) Addig is SZÉP HÉTVÉGÉT NEKTEK!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Zsófi,

    nagyon köszönöm a díjat, kedves tőled, nekem még sokat kell fejlődnöm blogírás terén, sajnos idő híján sem tudom olyan színvonalon írni, mint szeretném!
    jó pihenést, megérdemlitek a vizsgák után!!

    puszi:
    Piroska

    VálaszTörlés