2012. február 11., szombat

Díjat kaptam Hajnitól!

Nagy örömmel számolok be arról, hogy ismét kaptam egy díjat, aminek nagyon-nagyon örülök. Ezúton is szeretném megköszönni Hajninak (http://lilahajni.blogspot.com/), hogy gondolt rám és én is kaphattam ilyen nagyon cuki díjat!!!
Íme: 

A díj átvételekor azonban válaszolnom kell pár kérdésre, illetve bizonyos szabályoknak kell eleget tennem...:-)

Szabályok, amelyek a díj jogos birtoklására vonatkoznak:

1 Említsd meg a blogod-ban a személyt akitől kaptad (ez volt az első!!!)
2 Válaszolj a feltett kérdésekre.
3 Árulj el magadról egy dolgot, amit még nem tettél meg a blogod-ban
4 Ajándékozd a díjat annyi bloggernek, ahánynak csak szeretnéd (az én esetemben a nagyon kevés rendelkezésemre álló idő miatt ez nem lehetett annyi, amennyit szerettem volna!!!!!!! Emiatt rosszul is érzem magam.)
5 Értesítsd a díjazottakat.

A kérdések a következők:

1.  Melyik a kedvenc smink kelléked?
2.  Mi volt a 2011 év trendje?
3.  Mi a kedvenc desszerted?
4.  Kedvenc színed?
5.  Mi a keresztneved?
6.  Melyik volt az utolsó dal amit meghallgattál?
7.  Kutyák vagy macskák?

És íme a válaszaim:

1. Az arcpirosító....minden mennyiségben. A kedvencem a rózsaszín és a barackszínű, de minden olyan jöhet, ami csillog-villog...:-D
2. Nálam minden évben a természetes anyagok, rengeteg szín, sok farmer, kényelmes a nyerő.....:-) Ja, és cipőben ki nem állhatom a magas sarkat, ezért marad a bellerina fazon, lehetőleg szép színű, masnis...:-) És nagy kedvenc még a farmerszoknya és a nagy sál is. :-)
3. Desszert? Ez kérdés????? Minden desszert a kedvencem, az összes. Nincs olyan, amit ne szeretnék. Egyébként a puncstorta...:-D Tudom, ez elég gáz, de ez van.
4. Kedvenc színeim a kék és a rózsaszín.
5. Zsófi, de ezt tudjátok...:-)
6. Az utolsó dal a Paradise volt a Coldplay-től. Nagy Coldplay rajongó vagyok ám!!!! :-D
7. Macskák! Nagy vörös cirmos, vagy pedig kissé túlsúlyos rövidszőrű sziámi...:-)

Az a baj, hogy a következő kérdésre most hirtelen semmi nem jut eszembe, amit írhatnék. Nem tudom, hogy mit nem árultam még el magamról, mert úgy érzem, hogy nagyon sok mindent igyekszem Veletek megosztani, Nektek elmondani. Szóval most bajban vagyok.
Egy dolog jár most csak az eszemben: félek a közelgő cukrászvizsgáktól!!!! Jövő héttől március végéig folyamatosan viszgázni kell majd, és egy kicsit - nem kicsit- nyomaszt. :-)

Most pedig továbbadom a díjat (s mivel nem tudom, hogy annak lehet-e adni, aki már kapott, ezért ezt nem vettem figyelembe):

1. La Cucina di Lilla alba (http://lilahajni.blogspot.com/)
3. Napsüti Tortaműhely (http://napsutitortamuhely.blogspot.com/)
5. Ízmorzsák Elif módra (http://izmorzsak.blogspot.com/)

Azt hiszem, hogy minden díjjal kapcsolatos "kötelezettségemnek eleget tettem" :-), úgyhogy már csak szólnom kell az érintetteknek....:-D Persze, remélem, hogy senkit nem bántok meg, akit most nem említettem meg.....ezért nem jók ezek a díjak, mert bárcsak lenne annyi időm, hogy mindenkinek el tudjam küldeni....de sajnos most - így a vizsgák előtt- örülök, hogy ennyire futotta.
Így is tele vagyok fotókkal és sütikkel, amiket nem is tudom mikor fogok tudni mutatni Nektek.....félek, hogy most március végéig ritkán fogok tudni csak jönni....sajnálom ám! De utána - ígérem-mindent be fogok pótolni! :-)




















7 megjegyzés:

  1. Sok szerencsét a vizsgához! Ne izgulj, menni fog!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Zsófiii! Egy kalappal a vizsgákhoz! Beszámolót kérünk ám majd!! Macskák inkább, mint kutyák?! Irgumburgum :DDDD

    VálaszTörlés
  3. De drága vagy! Köszike! :) Drukkolok a vizsgához! Ügyi légy!

    VálaszTörlés
  4. Egy hatalmas nagy kalappal, vagy nem is egy vasúti konténerrel a vizsgákhoz ;)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a meghívást...már épp kezdtem elkeseredni,hogy senki nem jár a blogomba...és akkor észrevettem,hogy TE nálam jártál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reni, amint lesz több időm, még megyek is majd Hozzád. Ne keseredj el, nem vagy egyedül azzal, hogy azt gondolod, hogy a blogodra senki sem kíváncsi. Nálam sincs ám olyan nagy forgalom, viszont, aki itt van, ŐK MINDANNYIAN NAGYON-NAGYON FONTOSAK számomra!!!!!!

      Törlés
  6. Lányok!!!! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a bíztatást! Szólok, amint meglesznek az első eredmények, s amint végre vége a vizsgáknak, mutatom, hogy mik készültek közben......és nem volt időm feltenni! És majd próbálok a vizsgamunkáimról is fotót mutatni!!!! :-)
    Addig pedig köszönöm, hogy gondoltok rám, hogy annak ellenére velem vagytok, hogy nincs időm blogolni (sem posztolni, sem a Ti bejegyzéseitekre reagálni)!!!! Köszi a türelmeteket is!!!!
    Maradjatok velem légyszi továbbra is!!!!!
    SOK PUSZI!!!!!!!

    VálaszTörlés