2012. február 29., szerda

Megint díjat kaptam, most Pannától :-)

Sziasztok!

Ismét jó hír: megint díjat kaptam. Ezúttal Panna (http://pannafoz.blogspot.com/) ajándékozott meg vele, akinek ezúton is nagyon szépen köszönöm, hogy a csini Dobos tortámat "ilyen módon díjazta" :-D

Nem fogok tudni most sokat írni, mert már csak kettőt kell aludni a kétnapos NAAAAAGY szakmunkás cukrász vizsgámig, és igazából jó lenne, ha tudnék még kettőt aludni, de már annyira izgulok, hogy az sem megy.

Múlt hétvégén egyébként túlestem a két írásbeli és két szóbeli modulzárón, remélem mindegyiken átmentem. A szóbelik (élelmiszerismeret és szakmai angol) biztos, hogy sikerültek, de az írásbelik eredményét még nem tudom, mert nem javították ki....:-( Ez is para......hát persze...:-)

Ezúton is szeretnélek Benneteket megkérni arra, hogy péntek délutántól szombat estig erősen gondoljatok rám, hogy jó tételeket húzzak, hogy ne essek pánikba (ha nem húzok jó tételeket :-), és azért, hogy minden sikerüljön!!!!! Előre is nagyon szépen köszönöm! :-) Cserébe mutatom majd a kész vizsgamunkákról a fotókat (remélem lesz majd mit lefényképeznem...:-)

Most pedig mutatom a Pannától kapott díjat:


Úgy döntöttem, hogy Hajninak (http://lilahajni.blogspot.com/) adom tovább, akinek imádom a receptjeit és a fantasztikusan egyedi ízlését és fotóit. Remélem örülni fog neki.....:-)

Most pedig folytatom a tanulást! Szép napot Nektek (süt a nap!!!!!!!!) És köszönöm Panna! :-)


5 megjegyzés:

  1. Gratulálok a díjhoz! Arra koncentráljál hogy fog sikerülni,jó tételt húzol.Ezt mondogassad magadnak sokszor. Ügyes vagy biztosan sikerülni fog, de azért a hétvégén rásegítek én is a gondolataimmal jó?:)

    VálaszTörlés
  2. Jó tanulást és mindenképpen drukkolok!

    VálaszTörlés
  3. Lányok! Nagyon szépen köszönöm a szurkolást!!!!!!!!!!!! Az izgalom fokozódik...már csak egy nap!!!!! :-) Éva tanácsára mantrázom a "jó tételt fogok húzni, ügyes vagyok és sikerülni fog"-ot és így is lesz!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen a díjat!Nagy kalappal a vizsgákhoz!

    VálaszTörlés