2011. december 31., szombat

A Sucreriesandco a Kifőztük magazin januári számában!!!!! Happiness :-)))) és BUÉK!!!!

Kedves Olvasóim,

Nagy hírrel szolgálhatok Nektek: receptjeim fognak megjelenni a Kifőztük online magazin 2012. januári számában.
Nem csak süti lesz, mert levest, előételt, főételt és smoothie-t is készítettem....:-)
Nagyon jó érzéssel, büszkeséggel tölt el, hogy kaptam egy ilyen lehetőséget. Arról nem is beszélve, hogy a Főszerkesztő (Szepyke :-) hihetetlenül aranyos, segítőkész és hasonlóan perfekcionista (mint én), így nagyon jó volt együtt dolgozni.

Kérlek, fogadjátok szeretettel a jövő hét közepén megjelenő magazint, melyet a www.kifoztuk.hu oldalról tudtok letölteni, s most először arra is kérlek Benneteket, hogy küldjétek tovább bejegyzésem linkjét olyan családtagjaitoknak, ismerőseiteknek, akik szeretnek "konyhászkodni" :-)


Mivel ma Szilveszter van, úgy érzem, jó így évet zárni. Jó érzés azzal a tudattal elkezdeni egy új évet, hogy tudom, hogy számomra sikert hoz....s most nem csak a Kifőztük-re értem. Karácsony előtt Rita, a cukrászati gyakorlat Tanárnő is megdicsérte a munkáimat (főleg a Dala-ló tetszett Neki) és írta, hogy folytassam így tovább bátran........szóval hiszem, hogy jövőre jó év lesz. Meg fogok gyógyulni végleg, sikerülni fog a cukrász vizsgám, a családban is minden rendben lesz...:-)

S Nektek is ezt kívánom!!!! MÁRMINT NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!! :-)



8 megjegyzés:

  1. Gratulaaaaa Zso,azert remelem a blogot folytatod es tovabbra is elarasztasz receptekkel leven tokjo otleteket meritek belole eshat keszitek minden finomat:-)))Nagyon Boldog Uj evet neked es megegyszer gratulaaaaaa,sok cupp-)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm Berni!!!!!!! Persze, lesz blog jövőre is, úgyhogy szerintem szerezz be magadnak valami strapabíró, cuki kis köténykét...:-D (ha még nem lenne).
    Pusziiiii! BUÉK!

    VálaszTörlés
  3. Zsófi minden álmod váljon valóra, és nagyon boldog legyen az új éved!

    VálaszTörlés
  4. Zsófi, köszönöm a kedves szavakat, békés, boldog, egészségben és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!:)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen!!!!! Nektek is hasonló szépeket és jókat kívánok! :-)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Zsófi,
    nagyon ügyes vagy, gratulálok!! szuperek az írások, a képek, és minden, HAJRÁ!!
    boldog új Évet!

    VálaszTörlés
  7. Piroska, köszönöm szépen!!!!! Neked is BUÉK! Kérlek, írj mail-t (ha van időd), hogy mi van Veletek. Minden rendben-e? Köszi!!!!

    VálaszTörlés
  8. Szeretlek Ügyes Zsófi!
    Apa

    VálaszTörlés