2012. január 20., péntek

Díjat kaptam, amit MERCI BEAUCOUP!

Kedves Olvasóim,
Nagy nap ez a mai, ugyanis megkaptam első blogger díjamat Tünditől (http://naploszeruseg.blogspot.com/), akinek ezúton is nagyon szépen köszönöm!!!! Nagyon örülök annak, hogy gondolt rám, és köszönöm a kedves szavakat is, amiket a blogomról írt. Mivel még elég új vagyok "itt a szakmában" :-D, ezért nekem ez nagy dolog. Már csak amiatt is, mert jó érzéssel tölt el, hogy van, akinek tetszik, amit csinálok, s így van értelme annak, hogy szorgalmasan irogatom a kis receptjeimet, sütögetek és fényképezgetek. Ez egy nagyon szuper pozitív visszacsatolás. Szóval még egyszer KÖSZI TÜNDI!




Ezzel a díjjal kapcsolatban, azonban jár némi "kötelezettség", úgyhogy ennek most gyorsan eleget is teszek.

Először is három dolgot el kell árulni magamról:

1. "Gomb-iszonyom/fóbiám" :-) van, vagyis egyszerűen gyűlölöm a gombok látványát. Számomra igazi sokk lenne egy gombos paplannal betakarózni, vagy gombos ruhát felvenni......:-)
2. A kedvenc ételem a nyers savanyű káposzta, amit a piacon veszünk a vecsési savanyúságos Nénitől...:-)
3. Nagyon szeretnék egy kutyát vagy egy macskát......vagy egy nyuszit, vagy egy kismadarat, vagy egy görényt, esetleg hörcsögöt....:-D Csakhogy ehhez előbb kellene egy kertes ház is...:-)

Most pedig tovább "kell" adnom négy általam választott blog írójának. Na, ezzel vagyok csak igazán bajban, ugyanis legalább huszonnégy blog írójának tudnám továbbadni......végül azért mégis választanom kellett négyet, íme:

1. Bors&Pepper (http://borsandpepper.blogspot.com/): a leges-legcukibb nő a leges-legcukibb bloggal és kutyussal, akinek a blogját naponta többször is nézem, receptjei szuperek, és úgy érzem, hogy nagyon jól összebarátkoztunk a gasztroblog-mániánknak köszönhetően...:-)

2.Napsüti Tortaműhely (http://napsutitortamuhely.blogspot.com/): a leges-legügyesebb cukrász csoporttársnőm, aki csodálatos tortákat süt és nagyon aranyos, kedves és remélem, hogy tényleg egyszer közösen elkészítünk egy hatalmas Sucreries-Napsüti tortát...:-)

3.Reformkori Konyha (http://reformkorikonyha.blogspot.com/) : a legjobb hagyományőrző receptek, gyönyörűen elkészített és tálalt ételek, fantasztikus édességek és egyéb különlegességek....nagyon szép és értékes blog....:-)

4.Rozmaring&Csokoládé (http://rozmaringescsokolade.blogspot.com): a legjobb olasz ételek, gyönyörűen elkészítve. Nagyon aranyos blogger, aki mindig segítőkész...:-)

Remélem, hogy örülni fogtok a díjnak, s Ti is tovább adjátok majd.

6 megjegyzés:

  1. Zsófi! De aranyos vaaaaagy! Nagyon merci és obrigada :) A gombfóbia érdekes. Föleg, hogy én meg gombmániában szenvedek :DDDD

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök neki, hogy ilyen nagy örömet tudtam Neked szerezni. És tényleg tetszik amit csinálsz ,még ha némelyik címet nem is értem mit jelent :D :D :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám, köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  4. Drága Zsófi, nagyon szépen köszönöm a mosolygós napocskát, épp hiányt szenvedek már belőle, a cuki kis maci-hátsót, de leginkább a kedves szavakat. Te vagy számomra az év első díjadományozója, ez el fog kísérni egész évben.
    Igyekszem eleget tenni holnap a nagy kihívásnak, miszerint három dolgot meg kell osztanom majd magamról. Most még gondolkodom kicsikét :-)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok az 1. díjadhoz! Lesz még több is ;)

    VálaszTörlés